SpiritWalk, natuurlijke ontspanning...

Dag van de Stilte

In 2011 was de eerste landelijke Dag van de Stilte. Er werden, verspreid over het land, allerlei activiteiten rond het thema stilte georganiseerd. Ook in Noord-Holland natuurlijk, SpiritWalk bood deze dag naast de gebruikelijke SpiritWalk een unieke aangepaste stilte-activiteit aan. We zijn inmiddels enkele jaren verder. En met steeds meer aandacht en alleen maar enthousiaste deelnemers hebben er zin in om ook in 2015, op 25 oktober, weer actief mee te doen!

Waarom Dag van de Stilte?

Een dag in het jaar is het goed om 'het geluid van de Stilte' iets harder te zetten. Wat is er mooier dan een specifieke dag waarop de stilte landelijk centraal staat. Op deze dag gaat in heel Europa de zomertijd in de wintertijd over. Er is hierdoor één uur ‘extra’, dat we kunnen gebruiken om bewust stil te staan bij het belang van stilte voor onze kwaliteit van leven.

Aangepaste SpiritWalk

Deze dag organiseren we een aangepaste SpiritWalk en bedraagt deelname slechts €20. Een deel hiervan gaat als gebruikelijk naar Nationaal Park Zuid-Kennemerland. We starten om 11:00, hebben thee, koek en een lekkere snack voor alle deelnemers. Er zijn 20 plekken beschikbaar en we wandelen gezamenlijk gedurende 2,5 uur door het mooiste duingebied van Nederland. Je kunt je hier voor 25 oktober 2015 aanmelden!

Kijk ook op www.dagvandestilte.nl voor meer informatie over dit initiatief van Stilte.org (www.stilte.org)

 

Foto's - Dag van de Stilte