SpiritWalk, natuurlijke ontspanning...

Maarten Fijnaut

Trainer/ Coach (maarten@spirit-walk.nl)

Mijn naam is Maarten Fijnaut, vanaf het begin bij de SpiritWalk betrokken. Wat begon als een 'probeersel' voor wat vrienden is in zes jaar uitgebloeid tot een unieke maandelijkse activiteit waarbij ik iedere keer weer bekende gezichten zie. "Mooi genoeg om te blijven herhalen" hoor ik vaak zeggen.

Net als in mijn werk als trainer/ coach, zie ik ook hier heel veel verschillende gezichten. Van coach tot rechter, van directeur tot beleidsmedewerker, van stage-loper tot gepensioneerd. Ook de natuur toont iedere maand weer een ander gezicht. Deze diversiteit maakt het juist een mooie ervaring. De persoonlijke reflecties na afloop bieden voor iedereen nieuwe inzichten.

Vanaf 2011 bieden we ook SpiritWalks voor groepen. Omdat het zo'n waardevolle ervaring voor het individu en de groep is, weten we dat bedrijven, sportteams of vrienden op deze manier blijvend het teamgevoel zullen versterken.

Voor mijzelf is de SpiritWalk ook iedere keer weer een andere ervaring. De natuur biedt een spiegel voor mij, zo vind ik precies wat ik nodig hebt, iedere keer weer. Ik kijk er naar uit om je op korte termijn te ontmoeten tijdens een van de SpiritWalks!

Indien je interesse hebt in ondersteuning op het gebied van persoonlijke of organisatie-ontwikkeling, neem dan eens contact op! Ik spreek je graag eens voor een vrijblijvend gesprek. 

Maarten Fijnaut op LinkedIn: Maarten Fijnaut 


 Maarten Fijnaut